WhatsApp a anuntat introducerea unor noi functii cu privire la apeluri de grup. Utilizatorii pot sa foloseasca butonul de oprire a microfonului sau pot sa scrie la anumite persoane in timpul apelului. In plus, utilizatorii vor beneficia de imbunatatiri pentru partea de confidentialitate.

Aplicatia detinuta de Meta aduce aceste solutii mai ales pentru apelurile unui grup mare. Este importanta activarea sau dezactivarea sunetului, mai ales cand un participant uita sa isi dezactiveze microfonul si se aud zgomote de fundal puternice. De asemenea, daca in acel moment este urgent sa se comunice cu o persoana din grup, WhatsApp ofera acum si aceasta optiune.

Legat de partea de confidentialitate, WhatsApp introduce noi optiuni importante pentru utilizatori. Mai precis, se pot selecta persoane din lista de contacte si fie se permite, fie se blocheza accesul la fotografia de profil, sectiunea de descriere sau ultimul status activ. Mai multe informatii despre securitate se pot vedea si pe pagina oficiala de WatsApp.

Noile functii de pe platforma WhatsApp au inceput sa fie distribuite utilizatorilor iOS si Android. In curand vor ajunge si la tine, doar asigura-te ca folosesti cea mai noua versiune a aplicatiei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentCe este cartela eSIM si avantajele sale
Articolul următor6 beneficii ale boxei portabile Ultimate Ears Boom 3
Sunt mereu in cautarea noilor aparitii in materie de tehnologie, gadgeturi si accesorii smart pentru activitati in aer liber. Ma bucur sa impartasesc cu voi noutatile din acest domeniu si sa ofer o noua perspectiva. Pe langa acestea, iubesc natura, imi place mult sa calatoresc si sa descopar locuri noi.