Celebra aplicatie de mesagerie WhatsApp a obtinut numarul impresionant de doua miliarde de utilizatori care s-au inregistrat vreodata, crescand de la 1,5 miliarde la finalul 2017, avand o ascensiune impresionanta pentru o aplicatie de gen.

In anul 2014, WhatsApp a fost achizionata de Facebook, pentru aproape 21,8 miliarde $, o suma uriasa considerand vremurile acelea in care aplicatia avea doar 500 milioane utilizatori, acum numarul este de patru ori mai mare.

eurogsm whatsapp messagesIntr-o postare aparuta pe blog-ul propriu, in care e mentionat pragul atins al utilizatorului, a fost amintit si faptul ca mesajele sunt criptate prin metoda end-to-end, astfel ca mesajele nu sunt pastrate in cloud, ci in memoria de stocare a telefonului. Potrivit postarii, “o criptare puternica se comporta ca un lacat digital imposibil de spart care pastreaza informatia securizata in interiorul WhatsApp, protejandu-te de hackeri si infractori. Mesajele sunt pastrate doar in telefonul tau si nimeni nu-ti poate citi mesajele sau asculta apelurile, nici macar noi. Conversatiile tale private sunt accesibile doar tie.”

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook