Folosesti destul de des WhatsApp pe PC? In cazul acesta, cu siguranta ai vazut ca pe desktop functiile sunt mult mai limitate decat pe smartphone. De aceea, s-a lucrat intens la o versiune mult mai imbunatatita si cu mai multe functii pentru Windows. Aceasta noua versiune a fost lansata acum cateva zile si iti permite sa te conectezi la 4 dispozitive in acelasi timp fara a necesita sa ai telefonul conecat constant.

whatsapp beta
Sursa: https://www.microsoft.com/ro-ro/p/app/9NBDXK71NK08?activetab=pivot:overviewtab

Aplicatia WhatsApp Beta o poti gasi in Microsoft Store. Daca este sa facem o comparatie cu varianta de pana acum, WhatsApp Web, observam schimbari la nivel de design, avand de aceasta data o experienta UI total neasteptata. In plus, vine cu functii noi si diversificate, desigur asemanatoare cu cele care exista deja pe smartphone-uri.

Mai exact, noua aplicatie WhatsApp Beta iti permite sa realizezi apeluri video sau doar cu vocea de pe Windows, sa trimiti diverse atasamente, mesaje sau poti desena si trimite instant ce ai realizat. Cel mai util si important lucru al acestei aplicatii de la WhatsApp ramane totusi faptul ca se poate folosi fara a fi nevoie de telefon.

Pe langa acestea, daca ai bifat din setari Beta pentru dispozitive multiple, poti sa te conectezi la toate device-urile pe care le ai in casa, cu mentiunea ca exista un maxim de 4 dispozitive asociate. De asemenea, se asteapta sa se introduca mult mai multe functii in aceasta aplicatie pe viitor.

Tu ti-ai instalat noua aplicatie WhatsApp Beta?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook