Daca inca folosesti un smartphone cu o versiune veche de Android si ai instalata aplicatia WhatsApp, cred ca ar trebui sa faci unele schimbari, caci celebra platforma de mesagerie detinuta de Facebook a anuntat pe propria pagina ca nu va mai oferi suport pentru device-urile care folosesc versiuni de Android mai vechi de 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) sau iOS 9 sau mai vechi.

 WhatsApp

WhatsApp va inceta sa ofere suport pentru aceste versiuni incepand de la 1 februarie 2020. Dupa aceasta data, utilizatorii nu vor mai putea sa se inregistreze sau sa deschida aplicatia instalata pe device-uri. Pagina de suport WhatsApp mentioneaza ca “datorita faptului ca nu mai facem dezvoltari pentru aceste sisteme de operare, unele functionalitati s-ar putea sa nu mai functioneze in orice moment.”

In continuare, utilizatorii care au Windows Phone pe device-urile proprii nu vor mai putea folosi WhatsApp incepand de astazi, 31 decembrie 2019. Daca inca mai folosesti Windows Phone, Microsoft recomanda trecerea la Android sau iOS.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook