WhatsApp, binecunoscuta aplicatie de chat pe telefon detinuta de Facebook, a lucrat in ultima perioada pentru a da utilizatorilor posibilitatea conferintelor audio sau video care sa suporte mai multe persoane. Zvonurile legat de acest aspect au circulat pe internet de foarte mult timp, iar in contextul actual nici ca se putea nimeri mai bine.

Asta a fost vestea buna, vestea proasta este ca pentru inceput pentru a te putea conecta la o conferinta multipla de pana la 8, trebuie sa fiti utilizatori de iPhone. Momentan doar utilizatorii sistemului de operare iOS 13 care au aplicatia WhatsApp la versiunea 2.20.50 sau mai noua pot beneficia de aceasta functie. Asa ca, daca ai un iPhone cu iOS 13, verifica daca poti sa-ti actualizezi aplicatia si poti initia urmatorul meeding de lucru prin WhatsApp, in loc de Zoom, Skype sau ce folositi acum.

Pentru utilizatorii de dispozitive Android din pacate in acest moment inca nu este activata aceasta functie, dar speram sa apara intr-o viitoare actualizare a aplicatiei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook