WhatsApp, platforma detinuta de Facebook, testeaza in prezent un modul care seteaza ca mesajele trimise sa dispara dupa un anumit interval de timp. Aceasta noua functionalitate aparuta initial in versiunea 2.19.275 in aplicatia beta pentru telefoane cu sistem de operare Android, ar putea fi utila celor care vor ca mesajele trimise sa fie sterse dupa un timp.

Aceasta functionalitate prin care mesajele sunt setate sa se stearga a fost initial implementata de aplicatia de mesagerie Telegram, care iti permite sa trimiti mesaje care se sterg apoi automat, utilizand modulul Chat-uri secrete. De asemenea, chiar si aplicatia Gmail are ceva asemanator introdus anul trecut.

Site-ul WABetaInfo afirma ca aceasta noua functionalitate de mesagerie privata este in mod de dezvoltare si nu este cert cand va fi lansata catre toti utilizatorii la nivel global. Cu toate acestea, utilizatorii beta vor fi primii care se vor putea bucura de ea, astfel ca daca esti incantat sau dornic s-o incerci, te poti inrola in programul beta si sa astepti pana cand va aparea in versiunea beta.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook