Producatorul chinez Xiaomi va lansa in luna decembrie noua serie de top a smartphone-urilor Xiaomi 12, 12X si 12 Pro. Toate modelele au primit recent certificare TENNA (autoritate chineza pentru certificarile dispozitivelor de telecomunicatii).

Chiar daca nu avem foarte multe detalii legate de viitoarele modele, ne asteptam ca modelele de top Xiaomi 12 si 12 Pro sa fie dotate cu cel mai nou procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, iar Xiaomi 12X cu Snapdragon 870. Ulterior seria fiind intregita cu modelul Xiaomi 12 Ultra tot pe Snapdragon 8 Gen 1, cel mai probabil in prima parte a anului viitor.

Din certificari reiese ca Xiaomi 12X va vea versiuni de 256 memorie de stocare impreuna cu 8 sau 12GB memorie RAM, iar Xiaomi 12 Pro va suporta o putere maxima de incarcare de 120W (20V * 6A), fiind astfel cea mai rapida incarcare disponibila pe device-urile mobile.

Noua serie 12 de la Xiaomi va veni din fabrica cu sistemul de operare Android 12 cu personalizarea proprie Xiaomi MIUI ajunsa la versiuniea 13. Revenim cu mai multe informatii in saptamanile viitoare dupa lansarea oficiala a seriei Xiaomi 12.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook