Ultimul model de bratara fitness al celor de la Xiaomi, Mi Band 4, careia i-am facut un review aici, este una dintre cele mai bine vandute bratari fitness de pe piata datorita pretului mic si unui set de caracteristici decente, fiind disponibila la nivel global. Tocmai de aceea este unul dintre motivele pentru succesul Xiaomi pe piata gadget-urilor purtabile la mana din a doua jumatate a anului 2019, iar compania cu siguranta va dori sa-si pastreze pozitia si pentru acest an.

eurogsm_mi_band_4Anumite caracteristici au aparut deja in mediul online despre viitoare Mi Band 5, zvonuri afirmand un ecran mai mare de 1.2 inchi, cat si NFC pentru versiunea globala. Odata inglobata functia de plata cu NFC se va oferi suport si pentru Google Pay, caci in prezent singura functie de plata pentru Mi Band 4 este doar cu Xiaomi Mi Pay.

Pretul vehiculat este undeva la CNY 179 ($25) in China, insa, ca de obicei, pentru varianta globala va fi putin mai mult. Subsidiara celor de la Xiaomi, Huami, a confirmat deja ca lucreaza la Mi Band 5 si ne putem astepta sa apara pe piata in luna iunie.

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook