Cel mai bun telefon de gaming al celor de la Xiaomi – Black Shark 2 – a fost lansat anul acesta in luna martie si este unul dintre cele mai bune telefoane de gaming pe care le poti cumpara, insa compania chineza se pregateste sa lanseze versiunea revizuita si imbunatatita, care se va numi Black Shark 2 Pro.

Imbunatatirile aduse telefonului sunt pe partea de procesor si stocare, oferind noul procesor Snapdragon 855+ si UFS 3.0 impreuna cu un design modificat, un grip de prindere mai bun si doua lumini RGB aditionale pe partea din spate. Regasim acelasi display AMOLED FHD+ de 6.39” si difuzoarele stereo. Inginerii sustin ca au redus latenta la atingere pana la 34,7 ms comparativ cu 43,5 ms pe vechiul Black Shark 2. Asadar, experieta in joc este una mai buna si un lag vizibil mai mic. Senzorul de amprenta este in acelasi loc, de asemenea. Sub carcasa, device-ul este echipat cu 12GB RAM.

Pentru a demonstra noile performante, Black Shark 2 Pro a scos in AnTutu cel mai mare scor inregistrat vreodata pe platforma: 500.610 puncte. O alta imbunatatire adusa acestui minunat dispozitiv este lichidul de racire 3.0, insotit de un suport de racire prin tuburi pentru un control termic optim al temperaturii.

Camera foto este una duala: senzorul principal de 48MP cu apertura F/1,75 si senzorul secundar de 12MP cu apertura F/2,2. Camera de selfie este de 20MP cu apertura F/2,0, iar bateria ramane aceeasi, cu o capacitate de 4.000 mAh si 27W fast-charging. Pe partea de soft, telefonul ruleaza Android 9 Pie.

Xiaomi Black Shark 2 Pro va fi disponibil in China incepand cu 2 august in culorile black, silver, blue, orange si purple. Precomenzile au inceput de astazi asupra versiunii de 12/128 cu un pret de 435$ si versiunea de 12/258 cu un pret de 508$.

Sursa: gsmarena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook