Momentan incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, nu este atat de wireless pe cat dorim. Pe langa faptul ca telefonul sau tableta trebuie sa suporte unul dintre standardele actuale (cel mai intalnit este Qi), acestea trebuie puse pe un stand de incarcare, care la randul lui trebuie sa fie conectat la un incarcator cu cablu.

telefon wireless

Prin Mi Air Charge, Xiaomi promite sa rezolve acest inconvenient, dispozitivele nu mai au nevoie de standuri dedicate de incarcare. Conform postarii de azi de pe Twitter, cel mai interesant aspect este ca se pot incarca mai multe telefoane simultan chiar daca acestea sunt in miscare.

Tehnologia Mi Air Charge pare sa fie un pas mare in directia potrivita in ceea ce priveste incarcarea wireless si este foarte posibil ca in cativa ani sa revolutioneze modul in care ne incarcam dispozitivele.

Conform datelor oficiale, viteza de incarcare nu este foarte mare pentru Mi Air Charge. Momentan putand incarca un dispozitiv cu 5W la o distanta de pana la doi metri. Daca Mi Air Charge va avea aceeasi evolutie ca si incarcarea wireless actuala, in cativa ani vom trece pragul de 50W care este mai mult decat suficient pentru orice dispozitiv mobil.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook