Xiaomi a lansat lacatul inteligent AreonX Smart in forma de U cu cititor de amprenta incorporat pe platforma de crowdfunding Youpin.

Fiind cunoscuti pentru gadget-uri simple si eficiente, Xiaomi ii bucura pe posesorii de biciclete, garaje sau pe oricina care nu mai vrea sa adune chei la breloc.

Fiind destinat si pentru utilizarea in aer liber, cat timp sta bicicleta cuminte la locul parcat, era de subinteles ca lacatul are si certificare IP 65 pentru rezistenta la apa si praf.

Pentru carcotasii care vor spune ca este inca un dispozitiv pe care trebuie sa-l pui la incarcat seara inainte de culcare, Xiaomi vine cu o veste buna. AreonX Smart Fingerprint U-Lock tine incarcat pana la 12 luni si fiind produs din otel inoxidabil de foarte buna calitate este extrem de rezistent, fiind foarte greu de taiat, chiar si cu fierestrau pentru metale.

Pentru inceput, lacatul vine in doua dimensiuni: 224.8 x 130 x 32.2 mm si 300 x 130 x 32.2 mm, iar preturile incep de la ~30$. Livrarile sunt estimare sa inceapa din luna mai 2019.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook