Cu doar doua zile inainte de lansarea viitorului flagship Xiaomi Mi 10, compania chineza a dezvaluit cateva mostre privitoare la performanta camerei si capacitatii video. Pana acum stim despre telefon ca, spre deosebire de Xiaomi Mi Note 10, acesta va veni intr-o configuratie cvadrupla a camerei: 108MP + 48MP + 12MP + 8MP, aranjata in pozitie verticala.

Chipset-ul Snapdragon 865 incorporat ofera mai multe imbunatatiri ale camerei pe partea de inteligenta artificiala, nu doar ca Mi 10 va putea captura poze mai bune, insa suporta si formatul HEIF (High-Efficiency Image File), care reduce dimensiunea pozei cu mai mult de 50% in timp ce mentine aceeasi calitate a imaginii.

Mai jos puteti vedea cateva poze demo, incarcate de user-ul de Twitter Venkatesh Babu.G (@smartvenkat95) grupate in perechi de doua, prima surprinsa cu senzorul de 108MP si a doua decupata, acelasi cadru, care demonstreaza impresionanta retentie a detaliilor cu senzorul de 1/1,33 inchi.

Avand ultima configuratie de RAM disponibila pe smartphone-uri. LPDDR5 si UFS 3.0, in filmare se poate timpul redus pentru a captura si prelucra fotografiile. In ultima instanta, Mi 10 este capabil de filmare la rezolutie 8K folosind senzorul de 108MP cu modul cinema incorporat.

Xiaomi Mi 10 este programat de lansare in China pe 13 februarie si la nivel global pe 23 februarie. Imediat dupa lansarea oficiala Xiaomi, vor fi disponibile si specificatiile oficiale, pretul si disponibilitatea lui pe piata.

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook