Xiaomi si-au lansat ultimul flagship Mi 11 anul trecut la sfarsitul lunii decembrie in China si au bifat inca o data vanzari record cu acest prilej. Handset-ul si-a facut debutul in Europa devreme in luna aceasta, iar la cateva saptamani dupa acest eveniment, compania anunta oficial lansarea lui si in tarile asiatice incepand cu 25 februarie, tari printre care se numara Singapore, Taiwan, Tailanda, Filipine si Malaezia.

Potrivit unei postari de pe pagina de facebook Xiaomi din Singapore, Mi 11 va fi prezentat in 25 februarie si va fi transmis live pe platforma incepand cu ora 20:00 GMT+8. Evenimentul prezinta mare interes pentru utilizatorii asiatici, care sunt mari fani Xiaomi.

Despre Mi 11 stim ca are un nou design si un display inovativ cu ajutorul caruia depaseste pragul rezolutiei Full HD+, avand diagonala de 6.8 inch WQHD, rata de refresh de 120Hz si un ecran curbat pe toate marginile. Este primul telefon echipat cu ultimul procesor Snapdragon 888, mai detine sunet stereo conceput de Harmon Kardon, 55W incarcare prin fir si 50W incarcare wireless. Cat despre capacitatea optica, gasim trei senzori de camera, cel principal wide de 108 megapixeli impreuna cu cel ultra-wide de 13 megapixeli si un senzor de 5 megapixeli pentru fotografii macro.

Xiaomi Mi 11 urmeaza sa lanseze si alte trei modele ale aceleiasi serii: Mi 11 Pro, Mi 11 Lite si Mi 11 Ultra, despre care am amintit aici.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook