Primul telefon cu cel mai nou procesor Snapdragon 888 a fost lansat anul trecut, in decembrie, de catre Xiaomi, denumit Xiaomi Mi 11, acum cateva zile fiind si lansarea globala. La acel eveniment ne-am fi asteptat si la alte versiuni, poate Mi 11 Lite sau Mi 11 Pro, insa nu a fost cazul.

Iata ca, de data aceasta, marea lovitura nu a mai fost data de catre companie printr-un anunt oficial, iar Xiaomi Mi 11 Ultra apare intr-un video hands-on al unui youtuber si surprinde printr-un ecran secundar incorporat in modulul camerei de pe spate. Protuberanta modulului cu dimensiuni mari aminteste de Poco M3 in termeni de design. In timp ce autenticitatea telefonului nu a fost confirmata oficial, acesta pare, totusi, extrem de convingator: pe spate este trecut numarul de model M2102K1G si se potriveste cu un device recent certificat in India. Un cunoscut vanzator de pronosticuri, pe numele sau “kacskrz” confirma ca un flagship aflat in dezvoltare de la Xiaomi cu nume de cod Star va avea in terminatia seriei “K1”.

Alte detalii confirma zvonurile anterioare legate de zoom-ul 120x, care se regaseste si pe Xiaomi Mi 10 Ultra, la fel si incarcarea rapida de 67 W. De asemenea, meniul telefonului cu interfata MIUI 12.5 ofera si mai multa credibilitate acestei autenticitati. Camera este de configuratie tripla, avand ca senzor principal cel de 50 megapixeli, impreuna cu senzorul ultra-larg de 48 megapixeli si cel de 48 megapixeli pentru camera periscopica.

Daca se adevereste ca asa va arata noul Mi 11 Ultra, atractia acestui telefon o va reprezenta ecranul secundar de pe spate cu rol incert, deocamdata; fiind de dimensiuni reduse, cel mai probabil acesta va servi pentru selfie-uri de o mai buna calitate. Alte specificatii ale device-ului sunt ecranul quad-curved OLED cu rezolutie WQHD+ cu rata de refresh adaptabila 120Hz, camera de selfie de 20 megapixeli, certificare IP68, protectia oferita de sticla Corning Gorilla Glass Victus, cat si bateria de 5000 mAh.

Sursa: YouTube

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook