Este acel moment din an cand Xiaomi isi anunta noul model de bratara fitness. Daca anul trecut pe vremea asta era lansata Xiaomi Mi Band 3, anul acesta compania chineza i-a pregatit succesorul, Mi Band 4, denumit alternativ Xiaomi Hey+. Evenimentul de lansare este pregatit pentru data 11 iunie si este asteptat sa fie primul din familia sa cu un ecran color.

Xiaomi Mi Band 4 va fi lansat initial in China, urmand ca intr-o luna sau doua sa devina disponibil global in restul magazinelor. Ne asteptam sa avem doua device-uri, unul NFC pentru plati contactless si celalalt fara aceasta functie si la un pret mai mic. Acest device probabil ca va avea aceleasi dimensiuni ca predecesorul sau, un ecran de 0.78” in forma de pastila si usor de atasat la diferite curele.

Se vehiculeaza ca bateria va fi de 135 mAh, aproximativ cu 20% mai mare in comparative cu Mi Band 3, care are o capacitate de 110 mAh. Avand asadar un ecran color, mai multa energie este consumata pentru ca bratara sa reziste 20 de zile, la fel ca modelul anterior.

Sursa foto: akket.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook