Printre lansarile de telefoane “ultra” care au inclus Xiaomi Mi 10 Ultra si Redmi K30 Ultra – care, din pacate, nu vor fi disponibile in afara Chinei, Xiaomi aduce publicului larg din toata lumea primul televizor futurist in totalitate cu ecran transparent si o rata de refresh de 120Hz.TV-ul se va numi Mi TV LUX OLED Transparent Edition detinand un panel OLED transparent cu diagonala de 55”, contrast static cu un raport de 150,000:1, culoare 10 biti si acoperire DCI-P3 93%. Capabil de rata de refresh de 120Hz, Xiaomi afirma cu mandrie ca rata de raspuns este 1ms pixel.

Mi TV LUX OLED Transparent Edition sarbatoreste in stil mare cei 10 ani de existenta ai companiei si va costa 7200 dolari sau 6100 euro, disponibil pentru inceput doar in China de pe data de 16 august. TV-ul are integrat un chipset MediaTek 9650 impreuna cu inteligenta artificiala de procesare a imaginii dezvoltata de chinezi si denumita AI Master Smart Engine, care ofera peste 20 algoritmi de optimizare si detectie pentru cinci scenari majore. De asemenea, mai ofera si o functionalitate denumita AI Master Audio care detecteaza tipul de continut atunci cand functioneaza si selecteaza automat modul audio caracteristic si mai ofera suport pentru Dolby Atmos, iar ca software are noul MIUI TV 3.0.

Design-ul TV-ului consta intr-un ecran OLED de 139 cm cu grosime de 5,7 mm cu rame subtiri, fiind produs de LG, atasat de o baza circulara; din aceste motive nu se poate monta pe perete, ci doar atasat de acest stand.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook