Compania Xiaomi a anuntatoficial specificatiile celui mai nou telefon al sau, Xiaomi Redmi 2, un telefon entry-level. Redmi 2 va avea un display de 4.7 inch si rezolutie 720p, chipset pe 64 biti, dual-SIM si conectivitate 4G.

Asa cum era de asteptat, noua versiune a lui Redmi pastreaza in mare parte specificatiile modelului anterior, care a fost unul dintre cele mai de succes smartphone-uri din gama sa. Ecranul isi pastreaza aceeasi diagonala, insa Redmi 2 este mai compact ca si constructie.

Display-ul in sine este produsde catre Sharp si este de tip IPS cu o densitate a pixelilor de 312 ppi.

Foloseste un chipset Snapdragon 410 cu un procesor Quad-core Cortex-A53 de 1.2GHz, 1GB RAM si procesor graficAdreno 306. Interfata de utilizare a primit un upgrade la MIUI 6. Memoria interna este de 8GB si poate fi extinsa pana la 32GB

In privinta camerei, Redmi 2 beneficiaza de o camera principala de  8MP si filmare FullHD de 1080p. Camera secundara are 2MP si filmare 720p.

Telefonul va fi lansat pentru inceput in China, data lansarii fiind 9 ianuarie, iar lansarea pe alte piete nu este inca cunoscuta.

 

Sursa: techcrunch.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook