Xiaomi se pregateste sa introduca pe piata o noua solutie de incarcare wireless pentru viitoarele sale flagship-uri. Compania chineza tocmai a facut un anunt pe pagina oficiala de Weibo, in care apare noul mod de incarcare Mi Charge Turbo, fiind dezvaluit pe 9 septembrie. Potrivit postarii, aceasta va fi o solutie de incarcare wireless, construita pentru era 5G, astfel ca este probabil sa ramana o functionalitate exclusive pentru viitoarele device-uri 5G.

Solutiile curente de incarcare cu fir a companiei ajunge pana la 27W, iar unele telefoane, cum ar fi Xiaomi Mi 9, suporta viteze de pana la 20W prin incarcarea rapida wireless. Potrivit speculatiilor, noul Mi Charge Turbo va oferi viteze de pana la 30W, insa trebuie sa asteptam sa vedem daca rumorile se adeveresc.

Un alt zvon recent aparut pe internet se refera la noul Xiaomi Mi Mix 4, care isi are debutul la sfarsitul lunii acesteia, venind cu un sensor Samsung de 108 MP, standard de retea 5G si ultimul tip de procesor Snapdragon 855+. Smartphone-ul este asteptat sa fie lansat in 24 septembrie, insa este posibil sa apara la evenimentul din 9 septembrie impreuna cu noul Mi Charge Turbo.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook