Dupa ce in luna august, de aniversarea lor de 10 ani, Xiaomi a lansat modelul cu specificatii de top Xiaomi Mi 10 Ultra care suporta incarcare pe fir la 120W si wireless la 50W, Xiaomi anunta ca lucreaza la o varianta si mai rapida de incarcare wireless pentru dispozitivele mobile. Chiar daca cei 50W pe care ii suporta Mi 10 Ultra sunt in unele cazul peste viteza de incarcale cu fir la unii producatori (vezi Apple sau Samsung), Xiaomi au facut public un clip pe canalul lor de Youtube unde un telefon se incarca wireless la 80W, iar bateria de 4000mAh se incarca in doar 19 minute.

Pasul catre 80W pentru incarcarea wireless este unul foarte mare, dand posibilitatea de a incarca foarte rapid telefonul in locuri in care in general ai nevoie fir pentru o viteza decenta de incarcare. Cum ar fi sa-ti poti incarca wireless telefonul in masina pana la 100% pe traseul de la munca pana acasa, sau pana iti bei dimineata cafeaua la cafeneaua preferata.

Xiaomi inca nu a anuntat cand va fi tehnologia disponibila in masa, dar abia asteptam sa o putem testa si sa vedem daca are vreun imparct negativ asupra bateriei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook