Xiaomi au anuntat ca maine lanseaza o noua linie de smartphone-uri, potrivit co-founder-ului companiei – Lei Jun.

Chinezii ne-au provocat cu o serie de fotografii legate de 2 noi modele: Xiaomi Mi CC9 si Mi CC9e, cu o camera de selfie impresionanta, facandu-ne sa credem ca cele 2 device-uri vor fi star-urile show-ului de maine.

Xiaomi Mi CC9 are o camera motorizata top-flip, care arata foarte similar cu cea de pe Asus Zenfone 6 ZS630KL si este de asteptat sa detina aceeasi configuratie hardware: senzorul principal de 48MP si senzorul ultrawide, care va fi folosit si pentru telephoto. Asa ca nu vei mai fi deranjat de camera notch pentru a vizualiza in tihna serialele preferate de pe Netflix sau HBO Go. Mai multe de atat, telefonul este echipat cu un procesor Snapdragon 730, avand un design cu finisaj perlat si cu accente roz, atragand mai mult audienta feminina.

Xiaomi Mi CC9e este asteptat sa arate exact ca Mi 9 si sa fie sustinut de un procesor Snapdragon 712, o baterie de 4000 mAh cu incarcare 18 W. Camera de selfie este de 32MP, iar cea frontala contine senzorul principal de 48MP impreuna cu cel ultrawide si telephoto.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook