Ieri a inceput CES 2022 si multi producatori au ales sa-si prezinte noutatile la un stand fizic sau prin evenimente online. Samsung a anuntat mai multe modele de televizoare, monitoare 4K sau proiectorul Samsung Freestyle. Tot ieri Samsung a anuntat si YouMake Project, prin care vor da consumatorilor posibilitatea de a-si personaliza produsele.

In comunicatul de presa, cei de la Samung au spus ca prin YouMake Project ofera posibilitatea de a “alege si personaliza produsele in functie de ce conteaza mai mult pentru clienti, astfel incat sa se bucure de experienta unica”. Samsung mai are o initiativa asemanatoare numita Bispoke Vision cu ajutorul careia clientii isi pot personaliza eletrocasnice, dar prin YouMake Project vor sa includa mai multe produse, inclusiv smartphone-uri.

In timpul prezentari Samsung a anuntat ca YouMake Project se va lansa pe site-ul companiei la sfarsitul acestei luni si clientii vor putea personaliza smartphone-uri, televizoare, frigidere, smartwatch-uri si alte produse.

Pe pagina YouMake Project va fi si un showroom virtual unde clientii vor putea vedea produsule personalizate inainte de a le cumpara.

Nu stim daca Samsung va unii cele doua proiecte YouMake Project cu Bespoke Vision, dar cu siguranta intreaga initiativa va fi apreciata.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook