Cei de la YouTube depun eforturi constant pentru a actualiza platforma in beneficiul celor care o folosesc. Acestia spun ca se straduiesc sa formeze un loc unde creatorii de continut si cei care ii urmaresc sa interactioneze corespunzator.

De-a lungul timpului, YouTube au introdus diverse functii si politici pentru o experienta placuta a utilizatorilor. De data aceasta, vin cu o noua actualizare ce tine de butonul de „Dislike” (nu apreciez). Astfel, YouTube a anuntat pe blogul lor oficial, ca au realizat un experiment cu acest buton de dislike pentru a vedea cum ar putea proteja mai bine imaginea creatorilor de continut si a reduce atacurile ce tin de numarul de dislike-uri.

YouTube Concret, YouTube a facut numarul de dislike-uri privat, insa butonul a ramas in continuare activ. Acestia marturisesc ca in urma experimentului care a avut loc la inceputul acestui an, s-a constatat o reducere a comportamentului agresiv pe platforma.

Cei care creaza continut pe YouTube, vor putea vedea in continuare numarul celor care nu le apreciaza video-urile in YouTube Studio. Impresionant este ca toate aceste actualizari cu care vine YouTube, au la baza un singur scop: sa creeze un mediu cat mai sigur si respectabil pentru creatorii de continut, pentru a avea posibilitatea sa se exprime.

Aceasta schimbare a generat diverse discutii pro si contra printre cei care doar vizioneaza video-clipurile, insa YouTube sustine ca este o decizie benefica functionarii corecte pe platforma si ca este doar unul dintre pasii pe care ii vor face de acum. Tu ce parere ai de noua actualizare adusa de YouTube?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook