Anuntat oficial inca din luna iulie, ZTE Axon Mini este disponibil incepand de azi pentru comenzi, la nivel global. Noul smartphone a fost anuntat ca fiind primul telefon cu display “pressure-senzitive”, insa dupa cum aflat azi, doar editia Premium a telefonului beneficiaza de noua tehnologie.

Versiunea standard a telefonului a fost disponibil in China inca de acum doua luni, insa de acum este disponbila si varianta Premium, la nivel global. Telefonul este disponibil la comnda pe un cunoscut site chinezesc la pretul de 299 de dolari.

Pe langa tehnologia Force Touch, Axon Mini mai aduce o premiera, carcasa acestuia fiind confectionata dintr-un aliaj de aluminiu si titan, folosit in industria aviatica. De asemenea telefonul beneficiaza de multiple optiuni de autentificare biometrica – cititor de amprenta, scanner al retinei si recunoastere vocala.

Specificatiile lui Axon Mini includ un display de 5.2 inch Super AMOLED cu rezolutie 1080p si chipset Snapdragon 616. Are o camera de 13MP, 3GB RAM si 32GB memorie interna. Sistemul de operare este Android 5.1.1 Lollipop.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook