In ultima perioada vedem pe piata din ce in ce mai multe produse dedicate gamerilor, iar telefoanele nu fac exceptie. Doar in acest an am vazut Asus ROG Phone, Razer Phone 2, Honor Play, iar acum a fost lansat Nubia Red Magic Mars. Nubia este un sub brand ZTE cu device-uri mai deosebite, la fel si cum e Honor pentru Huawei.

Nubia Red Magic Mars este un telefon cu design special si speficatii de top.

La baza sta procesorul Qualcomm Snapdragon 845 tactat la 2.8GHz, are 3 variante de memorie de stocare 64GB cu 6GB RAM, 128GB cu 8GB memorie RAM sau 256GB cu 10GB memorie RAM.
Smartphone-ul are si un sistem de racire lichid si aer care reduce temperatura device-ului cu pana la 13 grade C.

Pentru jucatori, Red Magic Mars are doua butoane tactile pentru o experienta imbunatatita in jocurile landscape si o “experienta 4D in jocuri”  cu vibratii la 40 de scene predefinite si sunet DTS 7.1 cu 3D surround.

Nubia Red Magic Mars este deja la precomanda in China incepand cu 390$ pentru cea mai ieftina varianta si 575$ pentru varianta cu 256GB memorie interna si 10GB RAM.
Livrarile sunt programate sa inceapa din 7 decembrie. Din pacate, nu se stie inca daca modelul va fi disponibil si pe piata din Europa.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook