In cazul in care esti un impatimit al jocurilor, s-ar putea sa am vesti bune pentru tine. Renumitul producator de periferice si computere Razer isi indreapta atentia catre piata terminalelor de tip smartphone. Acest lucru nu este neaparat o noutate pentru ca Razer are o oarecare experienta in domeniu, experienta acumulata datorita tabletelor dedicate gamerilor.

Un alt factor cheie care sta la baza zvonurilor lansate de Bloomberg este faptul ca Razer a achizitionat anul acesta compania Nexbit, o companie cu un background destul de puternic pe piata smartphone-urilor. Aparent, acestia respecta promisiunea pe care au facut-o: aceasta divizie va opera in mod independent fata de compania mama. Cu toate acestea, este foarte probabil ca in produsul rezultat sa se simta politicile Razer, adica cel mai probabil vom avea de a face cu un terminal dedicat gamerilor.

Ceea ce nuspun zvonuri este formatul pe care device-ul il va lua, tableta sau smartphone? Mai mult decat atat, nu este clar sistemul de operare care va rula pe acest device, insa tinand cont de backgroundul Nexbit, cel mai probabil va fi Android.

Necunoscutele sunt destul de multe, insa implicatiile dezvoltarii unui astfel de produs sunt destul de mari. In cazul in care acesta se dovedeste a fi un success, Razer va putea deschide orizonturi noi catre miniaturizarea device-urilor dedicate gamerilor.

Avand in vedere ca si eu sunt un entuziast al jocurilor video, astept cu nerabdare lansarea acestui gen de produs. Dar voi?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook